Navnenyt

Ny leder til Nørre Nissum Skole – og Børneunivers

Foto: Lemvig kommune

46-årige Hannah Nørskov Nielsen er ny leder af Nørre Nissum Skole- og Børneunivers. Hun kommer fra en stilling som pædagogisk leder og viceskoleleder på Lind Skole i Herning og har bred erfaring fra området.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at starte som leder i Nørre Nissum. Jeg mener virkelig, der ligger en stor styrke i at have samlet vuggestue, børnehave og skole ét sted, siger Hannah Nørskov Nielsen.

Hun tiltræder den 1. december. Tidligere har hun været ansat som lærer på Mejrup Skole i Holstebro. Hun tog sin læreruddannelse i Ribe og er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Gang i skolebyen

Nørre Nissum er en skoleby med seks skoler og små 1.000 indbyggere. Hvert år holdes den årlige Uddannelsesdebat med flere tusinde deltagere. Hannah Nørskov Nielsen glæder sig til at arbejde sammen med byen om de mange gode initiativer.

– Skolen er en del af lokalsamfundet. Jeg vil arbejde tæt sammen med alle andre om at synliggøre Nørre Nissums særlige historie, skole – og dannelses-DNA, siger hun og peger på styrkerne i at lære fra hinanden på tværs.

Hun bor i dag i Holstebro med sin mand, Kent og deres to børn på 18 og 16 år.

Hannah Nørskov Nielsen afløser Jens Jørn Porup, der går på pension efter 14 år på posten.

Kommentarer